Fotograf botez
"Povestea de botez a micuțului tău scrisă pentru totdeauna"


Mai jos poți vedea cateva povesti de botez dragi mie. Fiecare este specială. Click pe oricare poveste pentru a vedea mai multe fotografii.

 

  Micuța Mara Gabriela a avut parte de o zi liniștita, iar eu am documentat evenimentul . A fost ziua botezului ei și mă bucur tare mult că am fost fotograful de botez care a surprins toate detaliile . Pe părinții Gabrielei i-am întâlnit cu ceva vreme inainte ca aceasta să se fi născut :))).
Sunt doi tineri minunați care împreună cu micuța alcătuiesc o familie fericită.

Micuța Amely și minunații ei părinți m-au așteptat cu drag in casa lor pentru a incepe ziua botezului. Nu aveam cum să ratez bucuria din ochii acestora . Amely a fost cuminte ca o prințesa in brațele lui tati. După ce mami a venit de la coafor ne-am pus pe făcut cateva cadre cu toți trei. Și cum timpul trecea repede am si fugit la biserica. Acolo au inceput să apară emoțiile. Salvatorii zilei au fost bunicii care la final au lăcrimat și ei pe furiș.

Micuțul Ștefan a avut parte de o zi liniștită, iar eu am documentat evenimentul ca fotograf,a fost o plăcere . Mă bucur tare mult că am fost cel care a surprins toate detaliile acestei zile speciale a micuțului. Pe părinții  lui Ștefan deja in cunoșteam indeajuns incat emotiile să se lase văzute natural. Sunt doi tineri minunați care împreună cu micuțul  prichindel alcătuiesc o familie fericită.

Botezul micuței Eliza a fost cu adevărat unul special. Am avut ocazia să fiu fotograf de botez la una dintre cele mai importante zile din viață Elizei. Știu că ziua de botez este una importantă atât pentru părinții bebelușului, cât și pentru invitații acestora .De aceea captez de fiecare dată momente importante ce se petrec pe tot parcursul evenimentului. Este plăcut să revii intre oameni care au incredere in tine. Lucrurile fug pe un meleag frumos.

Micuțul Mihai și minunații lui părinți m-au întâmpinat cu drag în casa lor pentru a fotografia botezul celui mic. Ajunș acasă la proaspeții părinți am fotografiat bebelușul în timp ce dormea și am fost atent să nu facem gălăgie. În tot acest timp părinții au fost foarte atenți la indicațiile mele . Lucrurile au decurs minunat și datorită frațiorului mai mare care era mereu prezent.

Intr-o zi superbă am participat ca fotograf de botez  la celebrarea primilor pași ai bebelușei în viața creștină. Alături de părinții acesteia am avut plăcerea de a fi alături în momente unice din viața lor. A fost un început frumos pentru copilăria micuței prințese, pe nume Gabriela Diana.

Primul pas din această zi minunată a fost deplasarea acasă la frumoasa familie. Cei doi soți au fost pe cât de prietenoși, pe atât de relaxați.

De unde să incep ??? A trecut așa mult timp, insă imi aduc aminte parcă era ieri. Acest botez a rămas intipărit in inima mea datorită celor doi parinti . Ei m-au făcut să imi dau seama că pot să surprind cu brio un botez . Imi aduc aminte cum Alina mă intreba mereu : Ionut sunt gata pozele?? :)) . Apoi a mai fost și bebelușul Luca pe care l-am și ținut si in brațe :)) . Așa a inceput totul !

Micuța Anastasia este o papușă de fetița. Fiind cumințică totul a decurs conform planului. Probabil totul se datorează mamei si calmului imens al acesteia. Lucru de altfel molipsitor. Cum emoțiile nu au intarziat să apară am reusit să fur cateva cadre si cu acestea.
Cu asemenea parinti micuta a avut patea de o zi plină dar liniștită.

 

Share
Close Menu