Îmi place să spun povestea ta.

FOTOPOPICI

    Sunt Ionut, un fotograf  de nuntă . Stilul meu combină fotojurnalismul și instantaneele cu portretele .Îmi plac imaginile în detaliu de aceea nu mă limitez la un anumit tip de fotografie. Pe lângă activitatea principală ca fotograf de nuntă, sunt și fotograf de botez sau fotograf de copii.
    Pentru un eveniment drag ție poți apela la serviciile mele de fotograf nuntă Brasov. Nunta este de obicei una din zilele pe care oamenii o memorează vesnic.
    De regulă fotografia de nuntă implică fotografierea ceremoniilor și a participanților. Însa pentru mine este mai mult decat simpla apăsare de buton. Dacă cauți fotograf de nuntă, uite aici preț și ofete.

   Nunta celor doi miri Carmen si Florin din Brasov pot spune că a fost una fascinantă. Fiind o nuntă tinerească  aceasta a adus mult cu stilul modern. Eram entuziasmat încă de la prima oră pentru a surprinde imagini ca fotograf de nunta . Cand am ajuns la apartamentul celor doi și ziua deja părea să fie de succes. Pentru un fotograf de nunta  din Brasov un apartament curat și luminos este perfect pentru pregătirile mirilor.

O nuntă de vis pentru un fotograf de eveniment. Să tot întalnesti miri ca Florin si Carmen. Pot spune că tot evenimentul a mers ca uns. Cel mai placut pentru mine a fost energia pozitivă a celor doi pe care era greu s-o ratezi. Pot spune că a fost  ” dragoste la prima vedere” , De regula apuc să văd cuplurile măcar o dată inainte de eveniment. Aici s-a intamplat total invers .

Am fost sigur că va fi o nuntă superbă. Se vedea de la distanta relaxarea Laurei si a lui Daniel .
Cei doi sunt genul de persoane langa care iți face plăcere să fii, iar dacă ești fotograf de nuntă ești norocos sa iți fie miri. Au fost cei mai relaxati miri pe care i-am avut anul acesta . Pentru ei nu conta faptul că este un tip pe partea cealaltă ce sta cu “ochii pe ei ” .   

Imi aduc aminte că la prima noastră intalnire Anda mi-a spus că isi doreste ca nunta lor să fie o nuntă simpla si eleganta, lucru care le-a iesit cu brio! :))
Sunt multe motive pentru care mi-a plăcut nunta lor.  Primul motiv este că Anda si Lorand  au avut incredere totală in mine parcursul intregii zile. Cei doi sunt foarte faini ca oameni si cu foarte mult simț al umorului .

 Mihaela & Robert sunt doi oameni foarte faini care și-au făcut nunta in așa fel incat să se poată bucura de ea, au abandonat tradițiile pentru a putea petrece mai mult timp cu cei dragi in acea zi din viața lor si au fost doi nonconformiști la petrecerea lor. Nici nasii nu s-au lasăt mai prejos dar era de asteptat fiindca deja scrisesera istorie in inima mea prin cea mai frumoasă pereche .

De fiecare dată cand merg la un eveniment incerc să dau ce am mai bun , să ies in evidență, dar atunci cand la nunta la care mergi mireasa este fata prietenului tău , presiunea e inzecit mai mare. 😊.Ca si fotograf de nună ai o mare responsabilitate. Trebuie să le oferi mirilor cele mai frumoase amintiri de care să se bucure peste ani si ani. Trebuie să fii mereu prezent și implicat, mereu pe fază să prinzi cele mai importante momente.

Mereu le spun viitorilor miri,  că fiecare nuntă este unică, si ii incurajez cand isi organizeaă nunta să o faca in primul rand pentru ei. Ca fotograf de nuntă Brasov vreau ca in fotografiile lor să se regăsească ei, exact asa cum sunt, cu emotiile, bucuriile și trăirile lor si mai ales să se bucure de acea zi.
 A fost o provocare pentru mine fiind o nuntă matinală, si da chiar mi-a placut aceasta provocare! 🙂 fiindca de dimineata oamenii tind sa fie mai relaxati

Meli & Costi si-au dorit o nuntă fără agițație și stres, de care să se poată bucura, asa că au decis ca pregătirea lor să fie doar langă familia si prietenii apropiati. Și nu puteau alege un loc mai bun decat apartamentul in care au copilărit.
A urmat o ședință foto si bineințeles petrecerea.
Petrecerea a avut loc intr-o locație frumoasă din Brașov si anume Casa Mureșan

Share
Close Menu